Improvisatietheater: Vind een einde

Wil je weten hoe je een geweldige laatste zin vindt, een punchline bedenkt of hoe je een verhaal mooi afrondt? Dit en nog veel meer leer je in deze improvisatietheatercursus. 

 

Het kan knap ongemakkelijk zijn als je een scène speelt, en je niet echt weet hoe die moet eindigen. Daarom werken we in deze les aan verschillende manieren om je scène af te sluiten.

 

We doen dit aan de hand van verschillende vormen van improvisatietheater: van korte punchlines in theatersport-games tot prachtige full-circle momenten in De Vloer Op-achtige scènes. Je leert over het einde in het begin zit, hoe je stem de grap maakt, wat het juiste moment is om af te lopen en hoe je met meer zelfvertrouwen overkomt. 

 

Maar, bovenal gaan we tijdens deze cursus gewoon heel veel scènes improviseren. Je kunt rekenen op een maandagavond met veel spelen, een leuke groep (met een beetje tot veel ervaring), briljante laatste zinnen en mic drop momenten. 

 

Heb ik ervaring nodig? 

Deze cursus is gemaakt voor spelers die al (een beetje) ervaring hebben, in bijvoorbeeld improvisatie, theater of theatersport. Als je nog nooit een podiumkunst hebt gedaan, dan raad ik je de cursus op maandag om 18.45 uur aan. 

Je kan natuurlijk altijd een berichtje sturen als je even wilt overleggen. 

 

Wat als ik het toch niet zeker weet? 

Tijdens de les is er genoeg ruimte voor vragen, het niet snappen, het metéén snappen, even zitten en kijken, of juist opspringen en spelen. 

 

En weet: je zit nergens aan vast, want de eerste les geldt als proefles. Als je nog nooit eerder bij ons les hebt gehad, en je hebt na de 1e les toch het gevoel dat het geen match is, dan kan je ons dat binnen 3 dagen laten weten. We annuleren dan kosteloos je inschrijving. Geen probleem. 

 

Deze cursus duurt 12 weken en kan in 1 keer, in 2 termijnen of als onderdeel van het Adventurer en Trail Blazer lidmaatschap maandelijks worden betaald.

Maandag 16 sept – 9 december (Geen les op 28 oktober en 2 december. Eindpresentatie zaterdag 30 november)
20.15 tot 21.45u
€ 245,- voor 12 lessen
Locatie: Lokaal 3 – De Geus (Geuzenweg 84, Hilversum)
Dit is een rolstoeltoegankelijke locatie.

You got curious about our new ‘tickets for members only’? You want to become a Flock Member?

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Improvisatietheater: Vind een einde
12 weeks course Improvisatietheater: Vind een einde
245,00
8 available
Improvisatietheater: Vind een einde - Members Ticket
This ticket is for members only.
245,00
8 available
Improvisatietheater: Vind een einde - Payment in 2 times
12 weeks course Improvisatietheater: Vind een einde - Payment in 2 times | ticket paid in 2 times
245,00
8 available

Location

Teacher

Map