Kennismaking improvisatietheater voor 55+

Deze cursus is voor iedereen die ouder is dan 55 jaar en kennis willen maken met de wereld van improvisatietheater. Je hoeft niks te weten van theater of impro, daar is juist deze cursus voor!

In improvisatietheater weet je aan het begin niet wat je aan het eind gaat doen. Alles kan gebeuren, en samen met de groep waarmee je speelt, bouw je iets verrassends op waarmee je jezelf en elkaar in de schijnwerpers zet. Een cursus waarin je leert écht naar elkaar te luisteren, waarin je nieuwe vrienden maakt en met hen verrassende en leuke scènes neerzet. 

Heb je zin om op zoek te gaan naar het plezier in het onbekende? Om te zien wat er gebeurt als je alle plannen laat varen, en we met elkaar uitvinden wat er gaat gebeuren? Jeroen du Chatinier is een enthousiaste en geduldige docent en begeleid je via simpele, leuke oefeningen door de aspecten van geïmproviseerd theater.

Maandag 6 mei tot 24 juni 
10:30 to 12:00
€22,50 per les
Stadspas:
€ 2,50 per les (gebruik coupon code STADSPAS bij inschrijven)
Locatie: Huis van de Wijk de Meeuw (Motorwal 300, Amsterdam)
Dit is een rolstoeltoegankelijke locatie.
You got curious about our ‘tickets for members only’? For next season—in September 2024—make sure to become a Flock Member!

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Location

Teacher

Map