Improvisatie: Korte Vormen & Spel

In deze cursus leer je korte spelvormen en wat het leukst is voor jou en je publiek.

Wil je improvisatietheater uitproberen? Heb je zin om met andere leuke spelers veel te lachen?

Dan is deze cursus voor jou!

Deze cursus improvisatietheater is voor beginners én voor spelers met ervaring. We gaan veel korte vormen spelen en ontdekken wat het leukst is voor jou, je medespelers en je publiek. Je zal merken dat improvisatie helemaal niet moeilijk is en dat je iedereen kan zijn die je wil zijn.

Je ontdekt hoe leuk je bent door gewoon lekker te spelen.

Docent Marco weet hoe hij anderen zich comfortabel en zelfverzekerd kan laten voelen en bouwt sterke teams. Zijn lessen zijn vol energie en plezier. Weinig woorden en veel actie.

Maandag 8 mei t/m 26 jun (Voorstelling op 1 juli) – geen les op 29 mei
18:45 – 20:15u
€ 175,- voor 8 lessen incl. voorstelling.
Locatie: De Geus (Geuzenweg 84, Hilversum)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Location

Teacher

Marco Meurs grootste passie is muzikaal improvisatietheater. Dat is een musical voorstelling zonder script! Hij praat er graag en veel over en heeft al veel mensen enthousiast gemaakt die nu amper zonder kunnen.

Marco geeft graag les in iedere vorm van impro. Hij werkt zowel graag met beginners als gevorderden en weet iedereen een stap verder te brengen. Marco weet hoe hij anderen zich comfortabel en zelfverzekerd kan laten voelen en bouwt sterke teams. Zijn lessen zijn vol energie en plezier. Weinig woorden en veel actie.
Marco geniet van de gemeenschap rond impro en helpt die graag groeien.

Map