Improvisatietheater: Korte vorm en taal

Zou je improvisatietheater willen uitproberen? En wil je dat doen aan de hand van korte vormen en games? Zin in elke week even niet in je hoofd te zitten, en te lachen met een leuke groep mensen?

Dan ben je aan het goede adres! Deze cursus improvisatietheater is voor beginners én voor spelers met ervaring. 

We gaan aan de slag met korte vormen en games, die je zou kunnen kennen van theatersport of De Lama’s. 

Omdat we specifiek aan de slag gaan met taal, leer je van alles over zelfverzekerd spreken, fouten durven maken, en verhalen vertellen. 

Elke les doen we leuke, actieve oefeningen waarin je nieuwe kanten van jezelf ontdekt en waardoor op een podium te spelen steeds makkelijker gaat.

Improvisatie is de leukste manier om bezig te zijn met spontaniteit, creativiteit en het maken van theater. Je hoeft er niet grappig, snel of lenig te zijn, dus kom gewoon langs!

Maandag 9 jan t/m 3 apr (Eindpresentatie zaterdag 1 april)
18:45 – 20:15u
€ 195,- voor 12 lessen
Alle onze lessen zijn toegankelijk
Locatie: Lokaal 3 – De Geus (Geuzenweg 84, Hilversum)
Als je een cursus erbij wilt boeken, dan raadt Laura aan om het te combineren met de cursus die op dezelfde avond er meteen ná is: Improvisatietheater: de Vloer Op en verder. Daarin werk je juist aan scenes en dilemma’s spelen.
En als je je inschrijft voor 2 cursussen, dan geven we je 2 tickets voor een Flock Theatre show cadeau.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Location

Teacher

Map