Improvisatietheater: De Vloer Op

Stel je een scène voor waar een jonge man eindelijk zijn affaire met een getrouwde vrouw durft te beëindigen. Of een scène waarin een bekende zanger zijn grootste fan in de sauna tegenkomt.

Krijg je al zin om deze scènes te zien? Of misschien wel zelf te spelen?

In de cursus Improvisatietheater: De Vloer Op krijgen spelers de opzet van hun scene: wie ze zijn, waar ze zijn en wat er aan de hand is (het dilemma). Het enige wat ze dan nog hoeven te doen is te improviseren.

Met behulp van een regisseur aan de zijkant ontstaan zo de meest aangrijpende, grappige, realistische momenten op het podium.

Een cursus waar je de principes leert van improviseren binnen een opzet, het uitspelen van emoties en -jawel- je lachen inhouden in hilarische situaties.

De cursus staat open voor spelers met (veel of een beetje) ervaring in theater en/of improvisatie. Helemaal nieuw? Stuur dan even een berichtje!

Gebaseerd op het tv-format ‘De Vloer Op’ van omroep Human.

Maandag 19 sep t/m 5 dec (Voorstelling op de laatste les)
20:15 – 21:45u
€ 195,- voor 12 lessen.
Locatie: De Geus (Geuzenweg 84, Hilversum)
Als je een cursus erbij wilt boeken, dan raadt Laura aan om het te combineren met de cursus die op dezelfde avond er vlak voor is: Improvisatietheater: Guess What? Daarin werk je juist aan spontaniteit en snel denken in korte vorm!
En als je je inschrijft voor 2 cursussen, dan geven we je 2 tickets voor een Flock Theatre show cadeau.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Location

Teacher

Map