Improvisatietheater: Guess what?

Lijkt improvisatietheater jou wel wat? Heb je zin in om elke week even niet in je hoofd te zitten, iets nieuws te leren en te lachen met een leuke groep mensen?

Doen dan mee met de maandagavond cursus Improvisatietheater: Guess what? voor beginners en voor spelers met ervaring.

We gaan aan de slag met korte vormen en games, die je zou kunnen kennen van De Lama’s of Whose Line Is It Anyway.

Omdat we specifiek aan de slag gaan met raden en raad-games, leer je van alles over zelfvertrouwen, loslaten, luisteren naar je medespeler en het serieus nemen van het spel (maar niet van jezelf).

Elke les doen we leuke, actieve oefeningen waarin je nieuwe kanten van jezelf ontdekt en op het podium te spelen steeds makkelijker gaat.

Improvisatie is de leukste manier om bezig te zijn met spontaniteit, creativiteit en het maken van theater. Je hoeft er niet grappig, snel of lenig te zijn, dus kom gewoon langs!

Maandag 19 sep t/m 5 dec (Voorstelling op de laatste les)
18:45 – 20:15u
€ 195,- voor 12 lessen.
Locatie: De Geus (Geuzenweg 84, Hilversum)
Als je een cursus erbij wilt boeken, dan raadt Laura aan om het te combineren met de cursus die op dezelfde avond er meteen ná is: Improvisatietheater: de Vloer Op, Daarin werk je juist aan scenes spelen en emoties.
En als je je inschrijft voor 2 cursussen, dan geven we je 2 tickets voor een Flock Theatre show cadeau.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Location

Teacher

Map